Maiken Westmark Gitsas

Autoriseret psykolog Maiken Westmark Gitsas kan fra den 1. marts 2024 træffes i Psykolog-Centret Frederikshavn.

Maiken har overenskomst med sygesikringen, hvorved du kan få tilskud til psykologbehandling, hvis du har en henvisning fra egen læge.

Maiken er uddannet psykolog fra Aalborg Universitet i 2015, og blev autoriseret af psykolognævnet i 2018. Maiken har arbejdet som selvstændig psykolog med egen praksis i Aalborg og har herudover beskæftiget sig med arbejdspsykologiske indsatser, supervision og behandling i kommunalt regi.

Maiken får løbende supervision og deltager i kurser med henblik på at blive specialist i psykoterapi.

Du kan læse mere om Maiken og hendes faglige profil på hendes hjemmeside:

www.psykologmaikengitsas.dk

Maiken kan tilbyde dig behandling indenfor:

  • Depression
  • Angst
  • Tilpasnings- og belastningsreaktioner
  • Kriser, tab og sorg
  • Arbejdsrelateret stress
  • Eksistentielle problemer
  • Samlivsproblemer

Maiken har kompetencer inden for flere forskellige terapeutiske metoder, herunder særligt kognitiv adfærdsterapi (CAT), ACT og Metakognitiv Terapi (MCT). Hun praktiserer ud fra en overbevisning om, at ikke alle metoder og redskaber passer til alle, og Maiken vil i samarbejde med dig finde netop den tilgang, som matcher dig og dine behov for at sikre, at du får mest muligt ud af behandlingen. Herudover gør Maiken en dyd ud af at få skabt en tryghed i forløbet, da dette skaber de bedste forudsætninger for bedring og udvikling. Udover samtaler i klinikken, har Maiken også mulighed for at tilbyde dig video- og telefonsamtaler.

Kontakt:

Mail: psykolog.maiken.gitsas@protonmail.com

Telefon: 52 52 45 17

E-boks: Brug CVR-nummer 40870644 (Psykolog Maiken Gitsas)

Maiken har ikke fast telefontid, men du er velkommen til at lægge en besked på telefonsvareren med dit navn og telefonnummer, eller at sende en SMS eller mail, og så vil hun kontakte dig hurtigst muligt.